Overige producten

Overige Producten

Afzinkbare verkeerspaal

De afzinkbare verkeerspaal met ontgrendelingsplug kan worden gebruikt als anti-doorrijpaal, afzetpaal of beveiligingspaal. De verkeerspaal is leverbaar in een rond of vierkant model, in de kleuren zwart of rood. De hoogte is ± 73 cm boven het maaiveld.

Praktijkprobleem als voorbeeld
Een afzinkbare verkeerspaal wordt geplaatst in een woon- of recreatiegebied. Om toegang tot dit gebied te verkrijgen gebruikt men een 3 kant-sleutel, waarmee de afzinkbare verkeerspaal kan worden bediend. De praktijk leert dat gebruikers niet altijd de afzinkbare verkeerspaal weer omhoog plaatsen, waardoor het gebied toegankelijk wordt voor ongewenst verkeer.

De oplossing!
Boender Recreatie Afvalbakken B.V. heeft een afzinkbare verkeerspaal (gemaakt van RVS) ontwikkeld, die met een doornsleutel en een speciale ontgrendelingsplug omlaag en omhoog gebracht kan worden. Na het zakken is de paal praktisch gelijk met het maaiveld. De gebruiker die de afzinkbare verkeerspaal heeft laten zakken, wordt ‘gedwongen’ de verkeerspaal weer omhoog te plaatsen om zijn eigen ontgrendelingsplug eruit te kunnen halen. Zonder ontgrendelingsplug is een volgend gebruik van de afzinkbare verkeerspaal namelijk onmogelijk. Op deze manier ontstaat meer zekerheid dat een woon- of recreatiegebied afgesloten blijft. De ontgrendelingsplug kan persoonsgebonden gemaakt worden, doordat het in diverse kleuren verkrijgbaar is. Voor de bereikbaarheid van hulpdiensten in deze gebieden kan de ontgrendelingsplug in bijvoorbeeld de kleur blauw voor de politie of rood voor de brandweer geleverd worden. De afzinkbare verkeerspaal kan uitgerust worden met reflecterende ronde stickers om de zichtbaarheid te vergroten.

Drijflijnen

Door het plaatsen van drijflijnen kunt u recreanten op en in het water waarschuwen om niet door te varen of verder te zwemmen. Deze drijflijnen kunnen onderling aan elkaar gekoppeld worden en kan in elke lengte geleverd worden. Eén drijflijn is maximaal 50 meter lang en gemaakt van 8 of 10 mm RVS staaldraad met aangeperste ogen en kousen. Meerdere drijflijnen kunnen met koppelstukken aan elkaar verbonden worden. De drijvers van zeevisserijkwaliteit hebben een hart op hart afstand van standaard 300 cm. Afstanden van 150 cm of 200 cm zijn ook mogelijk. Rondom het staaldraad wordt slangbescherming geplaatst, dat tegelijk fungeert als afstandhouder.

Wilt u meer informatie?

NEEM CONTACT OP