Over ons

Over ons

Boender Recreatie Afvalbakken B.V. is een familiebedrijf dat sinds 1993 bestaat. Het idee van de Boenderbak® is ontstaan in de jaren tachtig waarbij de heer Piet Boender, onze oprichter, als directeur van zijn bedrijf in de Grond-, Weg- en Waterbouw en Groenvoorziening aanwezig was bij onderhoudswerkzaamheden. Hier had hij regelmatig te maken met gebruiksonvriendelijke en kapotte afvalbakken.

Dit moest beter kunnen en daarom ontwikkelde hij de Boenderbak®: een afvalbak die wel gebruiksvriendelijk, stevig en ook nog betaalbaar is. Een bajonetdeursluiting samen met stevig plaatijzer en daar waar nodig verstevigde onderdelen zorgen hiervoor.

Over de jaren heen is de Boenderbak® verder ontwikkeld naar zijn huidige vorm, waarbij verschillende maatvoeringen mogelijk zijn. Een verstevigde deur voor vandalisme gevoelige locaties, vaste binnenring of verzinkte binnenbak behoren ook tot de opties. Tevens kunt u uw Boenderbak® een personal touch geven met een afbeelding en/of tekst in combinatie met een zelf gekozen RAL-kleur.

Inmiddels leveren wij niet alleen in ons eigen land, maar ook in landen als Duitsland, België en Frankrijk.

Onze opdrachtgevers zijn o.a. rijksoverheden, gemeenten, recreatieschappen, waterschappen, campings en vakantieparken. U komt onze Boenderbak® dus overal tegen!

Naast afvalbakken produceert ons bedrijf o.a. ook afzinkbare verkeerspalen en drijflijnen.