Boenderbak

Boenderbak

120 liter Boenderbak

De 120 liter Boenderbak (84 x 43 x 43 cm) is de achtkantige vandalisme-arme afvalbak, die eenvoudig in het gebruik is. De Boenderbak is vervaardigd van sendzimir plaatijzer, waarna de Boenderbak wordt gepoedercoat. Het deksel is standaard extra verstevigd en de bovenrand van de Boenderbak is ter versteviging omgezet.

De 120 liter Boenderbak is er in de volgende uitvoeringen:

– Met deur
– Rondom gesloten
– Geperforeerd, met deur
– Geperforeerd, rondom gesloten


90 liter Boenderbak

De 90 liter Boenderbak® (73 x 37 x 37 cm) is de achtkantige vandalisme-arme afvalbak, die eenvoudig in het gebruik is. De Boenderbak® is vervaardigd van sendzimir plaatijzer, waarna de Boenderbak® wordt gepoedercoat. Het deksel is standaard extra verstevigd en de bovenrand van de Boenderbak® is ter versteviging omgezet.

De 90 liter Boenderbak is er in de volgende uitvoeringen:

– Met deur
– Rondom gesloten


70 liter Boenderbak

De 70 liter Boenderbak® (60 x 37 x 37 cm) is de achtkantige vandalisme-arme afvalbak, die eenvoudig in het gebruik is. De Boenderbak® is vervaardigd van sendzimir plaatijzer, waarna de Boenderbak® wordt gepoedercoat. Het deksel is standaard extra verstevigd en de bovenrand van de Boenderbak® is ter versteviging omgezet.

De 70 liter Boenderbak is er in de volgende uitvoeringen:

– Rondom gesloten


Personal Touch Boenderbak

Een Boenderbak® in de huisstijl van uw bedrijf of vereniging behoort tot de mogelijkheden! Uw logo of zelf gekozen afbeelding samen met een tekst/slogan kunnen aan de voorzijde van de Boenderbak® met behulp van lasertechniek uitgesneden worden. De standaardkleur is RAL 6005 (mosgroen), maar kan geleverd worden in elke gewenst RAL huisstijlkleur.


Extra opties

Er zijn verschillende opties beschikbaar:

– Verstevigde deur
– Vaste binnenring
– Verzinkte binnenbak
– Dekselbegrenzer
– Palen
– Betonvoet
– Muurbevestiging
– Thermisch verzinkt
– Afvalzakken